A tábornok megköszönte a segítséget

Nyomtatóbarát változatOldal küldése ismerősnek
0

Szerző: szabolcsvonulas.hu
Fotó: szabolcsvonulas.hu
Forrás: SZSZBMKI


Esemény ideje: 
2013. Június 28, Péntek - 14:00

Péntek délután a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságra látogatott dr. Tóth Ferenc tű. dandártábornok Országos Polgári Védelmi Főfelügyelő.Péntek délután a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságra látogatott dr. Tóth Ferenc tű. dandártábornok Országos Polgári Védelmi Főfelügyelő.Péntek délután a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságra látogatott dr. Tóth Ferenc tű. dandártábornok Országos Polgári Védelmi Főfelügyelő. A tábornok a BM OKF Főigazgatója nevében ma köszönte meg az árvízi védekezésnél nyújtott megyei segítséget. ( Az dunai árvíznél a hivatásos állomány mellett szükséges volt a Nyír Mentőcsoport éles bevetése is, akik 26 fővel vettek részt a védekezésben. )

Péntek délután a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságra látogatott dr. Tóth Ferenc tű. dandártábornok Országos Polgári Védelmi Főfelügyelő.

A tábornok a BM OKF Főigazgatója nevében ma köszönte meg az árvízi védekezésnél nyújtott megyei segítséget.

dr. Tóth Ferenc tű. dandártábornok Országos Polgári Védelmi Főfelügyelő

Tóth Ferenc a védekező állomány méltatása mellett kiemelte, az önkéntes mentőszervezetek fontosságát és a most alakuló járási mentőszervezetek létjogosultságát. Mint mondotta az árvízi helyzet bebizonyította, hogy az önkéntes mentőszervezetek nagyban hozzájárultak a sikeres védekezéshez.


Megosztás